Festivalinfo

Festivalyta

Datum och tid

26 juni 2020 – Defqon.1 Festival Fredag 12:00 – 01:00
27 juni 2020 – Defqon.1 Festival Lördag 11:00 – 00:00
20 juni 2020 – Defqon.1 Festival Söndag 13:00 – 23:00

Efter fredagen och lördagen så anordnar Q-dance efterfest i en eller flera tält nära festivalområdet.

Åldersgräns

18-årsgräns.

Biljetter

Regular (en dag) 900kr
Weekend   1650kr

Resepaket

Coretours tillhandahåller kompletta resepaket till Defqon.1 och är en officiell exklusiv partner i Skandinavien med Q-dance.

Faciliteter

Lockers

Lockers finns tillgängligt både på campingområdet och festivalområdet.

Toalett & Dusch

Finns tillgängligt på hela campingområdet. Toaletterna är gratis medans duscharna är avgiftsbelagda under vissa tider. Ca priset är 1 token (30kr) per dusch. Duschar du dock nattetid efter festivalen så brukar det vara gratis.

Merchandise

Finns tillgängligt både på festivalområdet samt campingen.

Sjukvård

Finns tillgängligt båda på festivalområdet samt campingen. Att tänka på är att det ofta skyltas som ”EHBO” i Nederländerna. Tänk även på att sjukvårdarna är där för att hjälpa just dig! Mår du eller dina vänner dåligt så tveka ej att ta dem hit. Allt är sekretessbelagt och inga uppgifter registreras för polis eller myndighet.

Öronproppar

Finns att köpa inne på festivalområdet samt campingen.

Mat

Båda restaurang i finare form samt snabbmat finns tillgängligt på både festivalområdet samt campingen. Är du allergisk mot något eller är vegan/vegetarian så finns det flertal varierande rätter.

Dryck

Det finns ett flertal barer även inne på campingen. För dig som vill köpa dig en öl eller drink så är det inga konstigheter. Det finns även små supermarkets som säljer 6-pack öl med mera om du ej vill förtära dryck omgående efter att du har handlat.

Chill-out

Det finns en chill-out hörna. Här kan du gå och vila, hänga i soffror samt spela brädspel. Vid vissa upplagor av Defqon.1 så har det även funnits möjlighet att kolla på film i en biosalong i anslutning till chill-outen.

Tokens

Det finns ett flertal helautomatiska tokensmaskinker där man kan fylla på tokens. Dessa är plastmynt som du köper för riktiga pengar som du sedan kan växla in mot mat eller dryck. Med detta konceptet så minimerar man köer vid baren och maten.

Defqon1 Festival 2016 MVTATE