Merchandise

Fixa snygga hardstyle kläder! I samarbete med Coretours så erbjuder vi Defqon.1 Sverige brandade kläder.

Flagga

Defqon1 flagga

Vad kan vara bättre än en Defqon.1 brandad Sverige flagga för att representera sitt land? Vi håller med. Vi kan inte heller komma på ett bättre sätt att visa att man representerar Sverige.

Flaggorna är tillverkade i hög kvalitet och har fickor längs sidan så att du kan föra in dina armar och bära den som en kappa om du ej vill knyta Defqon.1 flaggan runt din kära hals.

Keps

För dig som är en keps människa så har vi tagit fram den absolut snyggaste Defqon.1 kepsen på marknaden. Brandad utifrån Defqon.1 och Sverige och med en flat skärm så är denna baseboll keps design den tjusigaste kebban du kan hitta inför din resa.

Kepsarna är tillverkade av hög kvalitet och är ett måste för dig som vill visa att du representerar Sverige på Defqon.1. Givetvis är kepsarna gjorda i snap-back format så de passar alla huvuden.

Defqon1 keps

Solfjäder

Defqon1 solfjäder

Du vet väl om att det lätt kan bli svettigt när man står i tältet och har på de snabba skorna? Vad skulle då kunna vara bättre än en solfjäder? Nej precis, inget. Solfjädern är det ultimate rave-verktyget och ett måste för dig som vill svalka av dig eller en kär vän.

Solfjädern är snyggt brandad med Defqon.1 och Sverige och är ännu en accessoar som visar vilket land du representerar.